Fixfrakt.no

Fixfrakt.no ble startet i 2022 for å hjelpe alle parter innen frakt langs norsk vei.

Vi har laget fixfrakt.no for å være et hjelpemiddel for både avsendere og transportører. Private like mye som bedrifter.

Her legger du enkelt ut oppdraget du ønsker å sende. Vi har lagt inn geolokasjon på alle oppdrag. Så om det er en transportaktør som har laget en profil hos oss, som er i nærheten av ditt oppdrag så vil de finne dette. Dette gjør at du vil kunne sende ønsket frakt/oppdrag med mange flere aktører enn du ellers ville funnet bare med søk på nettet.

Vi har også lagt inn egen chatfunksjon som gjør det enkelt for alle parter å kommunisere sammen. Med den som hjelp kan du også få flere tilbud på din frakt, eller få betalt det fastsatte beløp du ønsker.

I 2019 var 30% av alle lastebiler og varebiler som kjørte langs norsk vei tomme. Ved å bruke fixfrakt.no kan disse bilene som har ledig plass eller er tomme kan gå inn og finne oppdrag og frakt som de kan fylle opp bilen sin, noe de ikke hadde funnet ellers.

Så ved å bruk fixfrakt.no blir det enklere for alle parter. Og med dette også spare miljøet med unødvendig kjøring når vi har en plass der alt kan samles.

 

Vi jobber hele tiden med å gjøre Fixfrakt bedre. Har dere noen ønsker eller innspill, så send oss gjerne en epost.